Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Ve vraku zemřel muž ve věku 45 let, druhému řidiči je teprve 18 let

Muž zemřel na místě, jeho retrievera z vraku vyprostili hasiči a o jeho život nyní bojuje veterinář

2. února 2021 15:42 , aktualizace 20:43

Doprava Nehody Smrt

Duky svůj boj o život bohužel prohrál

Duky svůj boj o život bohužel prohrál

02. 02. 2021, 20:40, aktualizace 03. 02. 2021, 11:00

Záchranáři páníčka zachránit nemohli, takže veškerý svůj um, znalosti a vědomosti věnovali jeho nejlepšímu příteli

     Dnes v poledne došlo na hlavním tahu z Plzně na Karlovy Vary, u odbočky na Všeruby, k velice vážné dopravní nehodě, jak se později ukázalo, s tragickými následky. Z místa bylo původně hlášeno zaklínění jedné osoby, takže k nehodě okamžitě vyrazily všechny záchranné složky, vzlétl vrtulník LZS K7 a silnice musela být po dobu zásahu uzavřena.

     Jedná se o střet dvou osobních vozů, po kterém obě auta skončila zcela zdemolovaná v příkopu. Ve vraku jednoho z vozů byl nalezen řidič, jež utrpěl rozsáhlá zranění, kterým na místě podlehl. Hasičům se podařilo vyprostit pouze mužova velice vážně zraněného retrievera a o jeho život nyní bojuje veterinář. V druhém voze jel sám mladý řidič, utrpěl zranění a záchranáři byl transportován do nemocnice.
     Vzhledem k tomu, že ještě nejsou vyrozuměni pozůstalí, nebudeme zatím zveřejňovat typy vozidel ani další podrobnosti. Doprava je v místě již řízena kyvadlově.
    Dopravní policisté na místě šetří příčinu a veškeré další okolnosti dopravní nehody. Na místo míří i kriminalisté, kteří dle všeho vyšetřování přeberou.

1.aktualizace: Svědci nám nehodu popsali, podle nich jely oba vozy od Plzně, první Favorit a druhé VW. Favorit přibrzdil a jeho řidič chtěl odbočit doleva. Bohužel teprve osmnáctiletý řidič Volkswagenu začal Favorit předjíždět, narazil do něj a poté oba skončily v příkopu. Řidič Favoritu na místě zemřel.

2. aktualizace: "Při dopravní nehodě došlo k úmrtí pětačtyřicetiletého řidiče. U druhého, teprve osmnáctiletého řidiče policisté provedli dechovou zkoušku s negativním výsledkem," uvedla mluvčí policistů.

3. aktualizace: Mladý retriever má zlomenou páteř, podle veterinářky z Kleisslovy kliniky, která o něj nyní pečuje, se nyní zjišťuje, zda je možná operace v Praze. Zvíře je samozřejmě pod silnými anestetiky.