Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Tragická dopravní nehoda - aktualizováno

Jeden je středně těžce zraněný, druhý bojuje o život a třetí šanci přežít neměl

7. března 2020 16:39 , aktualizace 17:05

     Dnes kolem třetí hodiny odpoledne došlo u železničního přejezdu P877 v Chlumčanech k velice vážné dopravní nehodě. Vozidlo, v kterém jelo několik cizinců, zřejmě Ukrajinců, narazilo ve velmi vysoké rychlosti do masivního železného sloupu. Náraz byl natolik silný, že sloup zcela vylomil. Na místo okamžitě vyjely všechny záchranné složky a také vzlétl vrtulník LZS. 
     "Z místa nehody transportujeme muže narozeného v roce 1995 se středně těžkým zraněním, ale při vědomí, na akutní zónu Fakultní nemocnice Lochotín. Druhého, asi třicetiletého muže s těžkými zraněními, řízeně ventilovaného, transportujme letecky vrtulníkem LZS na Urgentní příjem téže nemocnice. Třetí muž utrpěl velmi těžká zranění neslučitelná se životem, lékař na místě konstatoval úmrtí," uvedli nám záchranáři.
     Vyšetřování nehody převzali kriminalisté, místo je neprůjezdné, budeme aktualizovat.

Aktualizace:

     "V současné době probíhá šetření havárie vozidla Peugeot 307. Řidič  z dosud nezjištěných příčin narazil do sloupu osvětlení u železniční trati. Ve vozidle jeli tři muži, s největší pravděpodobnosti se jednalo o cizince, ale prozatím je ztotožněn pouze jeden ze zraněných. Místo je již průjezdné se zvýšenou opatrnosti. U zemřelého byla nařízena soudní pitva," uvedli nám policisté.