Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Auto plné mladých lidí narazilo do stromu, jeden je mrtvý. Řidič byl opilý!

Vážné nehody v Plzni i v okolí, mladík na Jateční neměl šanci náraz do stromu přežít

27. června 2017 06:22 , aktualizace pondělí 31. července 14:58

Nehody Smrt


     Letošní červen je ve znamení dopravních nehod, v celém Česku jich bylo více než sedm tisíc a během nich zemřelo neuvěřitelných více než padesát lidí! Bohužel Plzeňsko je tohoto důkazem a dnes ve čtyři ráno během dopravní nehody vyhasl v Plzni další lidský život, pouhých 12 hodin po smrti ženy u Horní Lukavice.

     Osobní vozidlo VW Passat Combi jedoucí kolem jedné ráno v Plzni na Doubravce Těšínskou ulicí ve velmi vysoké rychlosti přejelo křižovatku a místo toho aby odbočilo na Jateční, vletělo na přechod pro chodce, přejelo chodník a pokračovalo rovně, až se zastavilo nárazem do vzrostlého stromu.
     Na místě zemřel mladý muž a další tři osoby byly zraněny. „Během jízdy zmíněnou křižovatkou nezvládl 25letý řidič řízení osobního motorového vozidla tovární znaky VW Passat, vyjel mimo komunikaci, kde narazil do stromu. Ve voze s řidičem cestovali dva muži a jedna žena. 22letý spolujezdec, který v době kolize seděl na předním sedadle spolujezdce, utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. Řidič vyvázl bez poškození zdraví a byla s ním provedena orientační dechová zkouška. Test byl pozitivní a bylo naměřeno 2,78 promile. Následně byl mladý muž převezen do zdravotnického zařízení k lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve a moči, které odmítl,“ uvedla tisková mluvčí policie.
  Na místě zasahovaly všechny záchranné složky. "Muž narozený v roce 1995 zemřel na místě. Muže narozeného v roce 1997 jsme transportovali na Emergency a muž narozeného v roce 1991 na chirurgickou ambulanci Fakultní nemocnice Plzeň", uvedl mluvčí záchranářů.
    

    Před touto nehodou srazilo po předchozí rvačce osobní vozidlo mladého muže v Touškově, viz předchozí článek.

     Během vyšetřování tragické nehody na Jateční havarovalo po půl druhé ráno další vozidlo na Vejprnické a po nehodě zůstalo převrácené na střeše. "Muže narozeného v roce 1993 jsme transportovali na chirurgickou ambulanci Fakultní nemocnice Plzeň," taktéž uvedl mluvčí záchranářů s tím, že tento muž nštěstí nebyl ohrožen na životě.

     Policisté ještě nestačili vyšetřit tyto dvě velmi vážné nehody a již přišla zpráva o další! V pět ráno čelně narazila u Úněšova dodávka do stromu a opět je na místě zraněný.