Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Když viděl policisty, nůž zahodil a začal utíkat oknem

Strážníci a policisté řešili dva případy ve stejné ulici téměř současně

7. června 2021 09:35 , aktualizace 09:39

Alkohol Bezdomovci Cizinci Ubytovny

     V sobotu před osmou hodinou večer vyjížděli strážníci i policisté na ubytovnu v Železniční ulici, kde došlo ke konfliktu mezi ubytovanými. "Přišli ti dva Poláci, úplně ožralí, a začali tu ostatním ubytovaným nadávat a jeden z nich během toho dokonce kolem sebe máchal asi třiceticentimetrovým kuchyňským nožem," popsal nám jeden z ubytovaných na místě. "Pak se trochu uklidnili, ale správcová rozhodla, že kvůli porušení ubytovacího řádu se mají vystěhovat. To odmítli, takže přivolala policii," pokračoval. 
      Na místo jako první dorazila hlídka strážníků, při jejímž příjezdu se jeden z Poláků pokusil z ubytovny utéct oknem. V opilosti si ale neuvědomil, že vylézá přímo k místu, kde strážníci zrovna vystupovali z auta a málem jim tak spadl přímo do náruče. Strážníci poté společně s policisty, kteří dorazili vzápětí, oba muže zajistili a zjistili, že jsou pod silným vlivem alkoholu.
      Protože nikdo nakonec nechtěl podat trestní oznámení, po domluvě se správcovou ubytovny strážníci pouze dohlédli na to, aby se oba Poláci v klidu sbalili a ubytovnu opustili.

      Téměř současně policisté vyjížděli policisté i na oznámení do jiného domu také v Železniční ulici, kde bylo pro změnu nahlášeno vloupání do sklepa s tím, že by měl být pachatel ještě uvnitř. Na místo vyjeli policisté z OHS i Pořádkové jednotky, kteří sklep prohledali a zajistili podezřelého muže. I v tomto případě se ukázalo, že je muž silně opilý. Jednalo se o bezdomovce, který skrz dvůr proklouzl do nezajištěného domu, kde se chtěl ve sklepě vyspat. Policisté muže důrazně poučili, že v cizím domě nemá co dělat a vykázali ho.


 


TUEBOR General Service

Ostraha objektů • Služba na akcích • Střežení VIP osob • Pulty centrální ostrahy • Projekty PZTS/EZS • Výjezdová jednotka v Plzni, Rokycanech, Sušici, Klatovech, Domažlicích i Tachově • Poradenská činnost