Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Řidič srazil dítě a ujel

Policisté hledají svědky dopravní nehody a vůz na fotografii i jeho řidiče

22. února 2023 16:12 , aktualizace 16:12

Nehody Pátrání

      Policisté pátrají po svědcích dopravní nehody osobního automobilu a elektrické koloběžky, ke které došlo ve čtvrtek 16. února krátce po půl páté odpoledne na křižovatce Mírové a Nádražní ulice v Lokti na Sokolovsku. Zatím neznámý řidič při ní srazil dítě na elektrokoloběžce a ujel.

      "Nezletilý hoch měl jet nejdříve po chodníku, ze kterého měl přejet na přechod pro chodce. Následně došlo ke střetu chlapce s dosud nezjištěným osobním vozidlem s nezjištěným řidičem a vlivem nárazu byl chlapec odražen před vozidlo. Nezjištěný řidič poté s vozidlem odjel, aniž by splnil povinnosti účastníka po dopravní nehodě," popsal tiskový mluvčí policie s tím, že při dopravní nehodě utrpěl chlapec zranění, se kterými byl převezen Zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice. 

      Policisté se případem začali zabývat a provedeným šetřením bylo zjištěno, že v době, kdy došlo k dopravní nehodě, měl místem projíždět osobní automobil značky Ford Focus modré barvy.
      Policisté žádají řidiče tohoto vozidla i svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158.
      Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování a zjištění totožnosti řidiče osobního automobilu, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

Foto PČR

Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.