Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Kvůli sérii krádeží kol byl ustanoven speciální tým kriminalistů

Zloději kol z aut se tentokrát zaměřili na Domažlicko

13. listopadu 2023 13:10 , aktualizace 13:10

Krádež Policie

Partner článku – Za oponou

     

     Již několikrát jsme informovali o sériích krádeží kol z osobních automobilů a s jednou takovou se právě v tuto chvíli potýkají obyvatelé Domažlic. Podle našich informací zde v posledním týdnu došlo hned k několika takovýmto krádežím.
     Poslední z nich se stala v pátek ráno, kdy neznámý pachatel demontoval kola z vozidla značky Škoda Karoq a auto pak nechal stát na dřevěných špalcích.

     "Zahájili jsme úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádež," uvedla mluvčí policie s tím, že se Policie ČR případy intenzivně zabývá.

     Vzhledem k vysoké škodě, kterou policisté evidují, byl ustanoven speciální tým kriminalistů, který všechny nahlášené případy šetří a po pachatelích pátrá.

     Policisté varují majitele automobilů a vyzývají je k opatrnosti i k zvýšení bezpečnosti svých vozidel. To může zahrnovat instalaci dodatečných bezpečnostních prvků, nebo parkování na dobře osvětlených a monitorovaných místech. Informace, které mohou vést k odhalení pachatele, oznamte na kterémkoliv obvodním oddělení Policie ČR nebo na bezplatné lince 158.


Za oponou

Jistota skvělého jídla a pití, vynikající gastronomické zážitky, unikátní a inspirativní prostředí... Chutě. Radost. Zážitky. ZA OPONOU.