Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

V Radbuze mezi Dobřany a Liticemi bylo nalezeno lidské tělo

Tělo z vody vyzvedl policejní potápěč ve spolupráci s hasiči

16. května 2022 17:15 , aktualizace 17:18

     Dnes po jedné hodině odpoledne bylo v řece Radbuze mezi Dobřany a Liticemi na úrovni Šlovického vrchu nalezeno lidské tělo bez známek života.

     Na místo samozřejmě okamžitě vyjeli policisté, kteří zajistili prostor a povolali hasiče se člunem, výjezd kriminální policie, technika, koronera a také potápěče z krajské zásahové jednotky.

     Po ohledání zemřelého i místa nálezu potápěč za asistence dobřanských dobrovolných hasičů tělo z vody vyzvedl.

     "Zemřelý byl ztotožněn jako muž narozený v roce 1975. Cizí zavinění nebylo v případu zjištěno a byla nařízena soudní pitva," uvedla nám tisková mluvčí policie.


Minulý týden bylo v Plzni také nalezeno tělo mrtvého muže, vše o tomto případu zde:

Lidské tělo bylo zaklesnuto v řece pod kořeny stromu

     V úterý 10. května kolem jedné hodiny odpoledne nalezla žena venčící pejska u řeky Úhlavy nedaleko lávky v ulici Pod Hradištěm v Plzni lidské tělo bez známek života, které bylo částečně zakleslé pod kořenem stromu. Žena samozřejmě okamžitě o nálezu informovala policii.


     Na místo vyjela hlídka, policisté zajistili prostor a povolali hasiče se člunem, ze kterého nález prověřili. Poté, když bylo potvrzeno, že se skutečně jedná o lidské tělo, byl na místo povolán výjezd kriminální policie, technik, koroner a také potápěči z krajské zásahové jednotky.

    Po ohledání zemřelého i místa nálezu bylo tělo vyzvednuto z vody. "Ohledáním těla bylo předběžně vyloučeno cizí zavinění a byla nařízena soudní pitva," doplnila nám informace mluvčí policie s tím, že kriminalisté se případem samozřejmě intenzivně zabývají. 
     Zemřelý byl později ztotožněn a jednalo se o muže narozeného v roce 1984.


 


 


D.S.D. METAL plus

Požární ochrana a bezpečnost práce. Společnost, která Vás může ochránit před ohněm.