Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Kdo vyhodil štěňata i před Vánoci?

Co to může být za lidi? Vyhodí štěně na ulici a jde slavit Vánoce!

24. prosince 2019 16:11 , aktualizace 17:16

      Mnoho lidí musí být i tyto dny v práci a nejde jen o členy záchranných či bezpečnostních složek, kteří nás zřejmě napadnou jako první. Jde i o dobrovolníky, kteří chtějí pouze pomoc potřebným, a právě ty jsme mohli potkat dnes v útulku.


      Během dne jsme jako každoročně o Vánocích zavítali i do plzeňského útulku pro ztracená, opuštěná či týraná zvířata v Plzni na Borských polích. Místní zaměstnanci i ošetřovatelé měli celý den plné ruce práce s více jak stovkou návštěvníků, kteří navštívili opuštěná zvířata a přinesli jim dárky.
     Sklady útulku praskají ve švech pod náporem pytlů s granulemi, piškoty či dalšími dárky. "Lidé jsou skvělí, chodí nám sem celé rodiny s dětmi, určitě napište, že všem moc děkujeme. Počítám, že ty hromady dárků pro naše psy i kočky budeme třídit ještě několik dnů," řekl nám dnes v útulku šéf Petr Kokoška.

Lidé vyhazují psy bez čipů i štěňata 

      Během posledních pár dnů bohužel přibylo několik psů a všichni jsou bez čipu. Je tedy možné, že se někteří lidé začali před koncem roku zbavovat psů, protože od nového roku je zákonná povinnost mít psy očipované. Bohužel někdo dokázal vyhodit na ulici i tři malá štěňata, která jsou nyní umístěná na karanténě, kde budou po dobu čtrnácti dnů. Po uplynutí této doby budou moci být vydána novým majitelům.  


 


A.C.W. Saloon

Jediná opravdu Westernová hospoda v Plzni. Pravý, staroamerický Country Saloon, s otevřenou kuchyní a vlastním Armádním klubem s trvalou výstavou zbraní a vojenským barem.