Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Květináče se 160 kusy květin skončily v řece

Jen těžko pochopit, proč někomu vadily ozdobné květináče

17. října 2022 17:25 , aktualizace 17:25

     Jen těžko pochopit, co běželo hlavou muži, který krátce před třetí hodinou ranní přecházel přes most v Nejdku. Jeho pozornost totiž zaujalo hned několik samozavlažovacích květináčů usazených v ocelových úchytech na zábradlí, ve kterých bylo vysázeno téměř 160 kusů květin.

     "Sedmadvacetiletý muž měl následně jedenáct květináčů převrátit, vysypat a poté hodit do řeky. Přitom měl ještě poškodit dva ocelové úchyty. Policisté z obvodního oddělení Nejdek společně s karlovarskými kriminalisty se začali případem okamžitě zabývat a podezřelého muže se jim po několika málo dnech podařilo ztotožnit," uvedl nám mluvčí policie s tím, že sedmadvacetiletý muž ze Sokolovska svým jednáním způsobil škodu ze téměř dvacet tisíc korun. 

     Policisté muži sdělili podezření ze spáchání přečinů poškození cizí věci a výtržnictví.


 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.