Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Demoliční noční tah městem

Partička tří mladých mužů zřejmě s pořádným komplexem méněcennosti se úžasně bavila

27. srpna 2022 08:53 , aktualizace 09:05

     V noci ze čtvrtka na pátek necelou hodinu po půlnoci zaznamenal operátor kamerového systému Městské policie Domažlice skupinku tří mladých mužů, kteří měli velmi podivnou zábavu.
     Výčet jejich řádění je nemalý. Muži převrátili zábrany proti vstupu na staveniště, vysadili víko kanalizace ve vozovce, převrátili betonové odpadkové koše, z nichž některé rozbili, rozkopali popelnice a kontejnery, vytrhali z uložení, převrátili a poškodili dřevěné sudy u pivovaru, v parku se pokusili ničit dřevěné obložení stromu a na parkovišti u Kauflandu převrátili plechové odpadkové koše.

     Strážníci muže nalezli a zadrželi v baru U Bočíse, a následně zjistili, že jde o muže z Holýšova narozeného v roce 1998, muže narozeného v roce 2004 z Klenčí pod Čerchovem a muže narozeného v roce 1998 z Horšovského Týna.
     Po zjištění totožnosti zadržených je strážníci předali přivolané hlídce Policie ČR. 

     "Pachatelé páchající tento typ trestné činnosti jsou v mnoha případech spíše chudáci, kteří pravděpodobně trpí nějakým komplexem méněcennosti a tak si vybíjejí svoji sílu na odpadkových koších, dopravních značkách či různém dalším zařízení, které slouží obyvatelům našeho města. Tito výtržníci a jim podobní by si měli uvědomit, že ničením majetku ve veřejném prostoru se dopouští minimálně přestupku a v závislosti na škodě jejich jednání může být posuzováno i jako přečin Výtržnictví či Poškození cizí věci podle trestního zákoníku," uvedli na závěr strážníci s tím, že společnost pak stojí spoustu energie, peněz a času dát po takové partičce všechny zničené věci zase do pořádku.


Optika Ofitop

Oční optika pro děti a dospělé - nadstandardní péče o Váš zrak.