Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Čelní střet osobního a nákladního vozu

Vážná dopravní nehoda nedaleko Plzně, řidiče vyprošťovali - aktualizujeme

18. března 2020 11:14 , aktualizace 11:19

Aktualizujeme:

     Dle prvotních informací od policie, jel řidič nákladního vozidla MAN, narozený v roce 1974, od Rokycan na Mirošov, chtěl odbočit doleva na Hrádek a zřejmě přehlédl protijedoucí vozidlo Hyundai, kterému tak nedal přednost. Došlo k čelně/bočnímu střetu s osobním vozem, který řídil muž narozený v roce 1949.
     Silnice je již průjezdná.

Původní článek
      Dnes ráno kolem půl deváté došlo na silnici mezi Rokycany a Hrádkem k vážné dopravní nehodě. Z místa bylo hlášeno vážné zranění a zaklínění staršího muže ve vraku vozu, takže na místo vyjely všechny záchranné složky.
      Po dojezdu na místo se špatné zprávy bohužel potvrdily, došlo zde ke střetu nákladního vozu s osobním a řidič osobního vozu potřeboval naléhavě pomoc. Hasiči museli muže vyprostit z jeho vozu a poté si ho mohli převzít záchranáři. Hasiči dále provedli protipožární opatření a zajistili místo nehody.
     "Záchranáři z místa transportují muže narozeného v roce 1949 se středně těžkým zraněním na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň," uvedli nám záchranáři. Silnice je v současné době neprůjezdná. 

     Nehodu na místě šetří dopravní policisté, bližší info budou později.


 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.