Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Vážná dopravní nehoda

Dosud neztotožněny řidič u Holoubkova nepřizpůsobil rychlost, dostal smyk a vyletěl s vozem z vozovky

9. ledna 2021 20:34 , aktualizace 21:00

     Dnes v podvečer před sedmou hodinou došlo k vážné dopravní nehodě na silnici 605 mezi Holoubkovem a Mýtem. Z místa bylo hlášeno, že osobní vůz vyletěl z vozovky, převrátil se na střechu a došlo k zaklínění jedné osoby. Na místo proto vyjely všechny složky IZS a z Líní vzlétl i vrtulník LZS.
     Záchranáři z místa transportovali asi třicetiletého muže se středně těžkým zraněním a muže narozeného v roce 1989, oba na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň. Silnice byla po dobu zásahu neprůjezdná v obou směrech.
     Policisté k nehodě uvedli, že dosud neztotožněny řidič vozidla značky Škoda Octavia s největší pravděpodobnosti nepřizpůsobil rychlost stavu a povaze vozovky, dostal smyk a vyjel mimo komunikaci, kdy vozidlo skončilo na střeše. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče a spolujezdce narozeného v roce 1989. Dechová zkouška nebyla vzhledem ke zranění na místě provedena a proto byl nařízen odběr krve v nemocnici. Místo je momentálně již průjezdné kyvadlově.

Foto: ilustrační

Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.