Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Tragická dopravní nehoda, jeden mrtvý

Desítky minut trvající resuscitace bohužel nepomohla a lékař musel konstatovat smrt

Autor: Karel Aleš pátek 22. března 20:08 , aktualizace 20:08

Nehody Smrt

     Vzhledem k tomu, že na místě zemřel člověk, o nehodě informujeme se zpožděním, aby krizový intervent mohl nejprve v klidu vyrozumět rodinu.

     Dnes před čtvrtou hodinou odpoledne došlo na silnici č. 23111 mezi Plasy a Oborou k velmi vážné dopravní nehodě, během které osobní vozidlo vyjelo ze silnice a narazilo do stromu.
     Z místa bylo hlášeno zaklínění a dle všeho i velmi vážné zranění řidiče, takže k nehodě vyjížděly nejen všechny pozemní záchranné složky, ale vzlétl i vrtulník LZS.

     Bohužel i přes veškerou snahu zasahujících se muže, který zůstal ve vraku vozu zaklíněn, nepodařilo zachránit a lékař musel konstatovat jeho smrt.

     "Na místě události zasahovaly pozemní posádky RV a RZP a LZS Líně. Po vyproštění probíhala na místě laická KPR pod vedením operátorky ZOS. Asi padesátiletého muže si převzali naši záchranáři a zahájili kardiopulmonální resuscitaci. Přes veškerou snahu muž svým zraněním neslučitelným se životem na místě podlehl a lékař konstatoval exitus. Na místo byl povolán koroner," doplnila informace mluvčí záchranářů.

     "Padesátiletý řidič jel s vozidlem Škoda Octavia po silnici třetí třídy ve směru od Obory na Nebřeziny, kdy z dosud přesně nezjištěných příčin při průjezdu pravotočivou zatáčkou vyjel vlevo mimo komunikaci, kde s vozidlem narazil do stromu. I přes veškerou snahu záchranářů bohužel na místě svým zraněním podlehl. Muž ve vozidle cestoval sám," uvedl nám mluvčí policie s tím, že nehodou se dále budou zabývat kriminalisté z územního odboru Plzeň-venkov, kteří nařídili soudní pitvu včetně odběru krve.