Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Hromadná nehoda u Třemošné

Postupný střet celkem čtyř vozidel zakončila čelní srážka

19. srpna 2020 11:44 , aktualizace 13:17

Doprava Nehody Záchranáři

      Dnes kolem půl jedenácté dopoledne došlo k vážné dopravní nehodě několika osobních vozidel na silnici 27 na obchvatu Třemošné. Na místo okamžitě vyjely všechny záchranné složky, tedy hasiči, záchranáři i policisté a hlavní tah z Plzně na Kaznějov byl zcela uzavřen.

     Hasiči uvedli, že jednu osobu vyprostili. Dle informací přímo z místa k nehodě došlo tak, že muže jedoucího směrem na Plzeň ve vozidle Škoda Octavia za jízdy přemohl mikrospánek. Jeho vozidlo se vychýlilo z jízdní dráhy, nejprve bokem zasáhlo protijedoucí Volkswagen Turan řízený ženou, se kterou cestoval spolujezdec a dítě, toto vozidlo skončilo s proraženou pneumatikou. Poté neřízená Škoda narazila do dalšího, tedy již druhého Turanu, kterému vylomila přední kolo a nakonec se Škoda čelně srazila s protijedoucí Škodou Octavia s vlekem, jejíž řidič neměl sebemenší šanci se střetu vyhnout.
      Právě viníka nehody museli hasiči z vraku vozu vyprostit, poskytnout mu předlékařskou pomoc a následně ho předat záchranářům. Poté hasiči uklidili místo nehody a pomocí sorbentu odstranili uniklé provozní kapaliny. V nemocnici skončil jako druhý zraněný i řidič protijedoucí Škody Octavia.
     "ZZS z místa transportovala dva muže narozené v letech 1976 a 1959 se středně těžkými zraněními na urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň. Nikdo ze zraněných není přímo ohrožen na životě," uvedli záchranáři.
     V současné chvíli na místě ještě stále probíhá vyšetřování nehody a průjezd místem je řízen kyvadlově.


 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!