Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná nehoda u Plzně

Na místě zasahují všechny záchranné složky a záchranáři si převzali dva zraněné

11. července 2022 12:13 , aktualizace 12:50

     Dnes před polednem došlo v Letkově, což je vesnice v okrese Plzeň-město ležící mezi Plzní Doubravkou a Starým Plzencem, k vážné dopravní nehodě, konkrétně ke střetu dodávky s osobním vozem.
     Vzhledem k tomu, že z místa bylo hlášeno zranění minimálně dvou osob a v jednom z vozů bohužel cestovaly i dvě malé děti, k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Dle informací přímo z místa jelo vozidlo Renault od Kyšic ve směru na Starý Plzenec a ve voze s řidičem byla i žena a dvě děti, asi čtyřletá holčička a miminko. Za tímto vozidlem jela ve stejném směru dodávka Mercedes, v které cestoval řidič sám.

     Řidič Renaultu začal odbočovat vlevo do ulice Ke Hřišti, ale bohužel v ten samý okamžik ho již předjížděla dodávka a tak došlo ke střetu obou vozidel. Po nárazu zůstal Renault bez předního kola, zatímco Mercedes narazil do betonové propusti, smetl zábradlí a zůstal převrácený na boku.

     Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali oba řidiče a transportovali je do nemocnice. Hasiči nezapomněli ani na obdarování holčičky plyšovou hračkou dráčka ke zmírnění traumatického zážitku

     Nehodu na místě šetří policisté, zatím můžeme uvést, že oba řidiči měli test na přítomnost alkoholu negativní. 


 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.