Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná nehoda u Plzně

U Útušic zasahují všechny záchranné složky

27. října 2022 09:31 , aktualizace 10:58

     Dnes ráno po osmé hodině došlo na silnici vedoucí z Litic do Útušic k dopravní nehodě, během které osobní vozidlo Škoda jedoucí vysokou rychlostí vyletělo z vozovky, jeden strom vytrhlo z kořenů, přerazilo a další pak poškodilo. Z místa bylo hlášeno zranění mladého řidiče, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zraněnému řidiči poskytli předlékařskou první pomoc a po příjezdu záchranářů na místo jim ho předali. Záchranáři poté středně těžce zraněného muže narozeného v roce 1998 transportovali ho do Fakultní nemocnice Plzeň. Hasiči pak ještě zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a pomocí sorbentu zlikvidovali uniklé provozní kapaliny.

     Komunikace byla během zásahu záchranných složek uzavřena a posléze zprovozněna jedním pruhem. Podle našich informací měl řidič test na alkoholu negativní, na podrobnou zprávu policie zatím čekáme a po obdržení ji doplníme.

Aktualizace:

     "Řidič narozený v roce 1998 jel s vozem Škoda Octavia a asi tři sta metrů za obcí Útušice ve směru na Litice nepřizpůsobil rychlost při průjezdu pravotočivou zatáčkou, s vozidlem dostal smyk, přejel do protisměru a narazil do dvou stromů," popsala nám nehodu mluvčí policie.


 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!