Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná nehoda uzavřela dálnici D5 - aktualizováno

U střetu kamionu s osobním vozem zasahují české i německé záchranné složky

28. září 2022 18:11 , aktualizace 22:56

     Dnes odpoledne po půl páté došlo na 152. kilometru dálnice D5, tedy nedaleko hraničního přechodu Rozvadov, ve směru z Plzně do Německa, k vážné dopravní nehodě. Podle prvotních informací se zde střetlo osobní vozidlo Range Rover s kamionem.

     Na místo vyrazily všechny české i německé záchranné složky. Ukázalo se, že došlo ke zranění ženy jedoucí v osobním voze narozené v roce 1988, a vzhledem k tomu, že šlo o Němku, převzali si ji nakonec do péče němečtí záchranáři a transportovali ji do nemocnice v Německu.
     Hasiči zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a likvidaci uniklých provozních kapalin.

     Podle policie byl provoz na dálnici ve směru na Německo zcela uzavřen. Nyní na místě probíhá vyšetřování nehody a odstraňování jejích následků.
     Čekáme na zprávu policie a po obdržení ji doplníme.

Aktualizace:

     "Řidič kamionu narozený v roce 1997 jel v připojovacím pruhu a chtěl se zařadit do pravého jízdního pruhu. V levém jízdním pruhu jela řidička vozidla značky Range Rover, která zřejmě vlivem únavy přejela do pravého jízdního pruhu a zezadu narazila do kamionu," doplnila výsledky šetření mluvčí policie s tím, že přítomnost alkoholu byla u řidiče i řidičky vyloučena dechovou zkouškou. 

Dálnice je již průjezdná.


KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.