Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná nehoda uzavřela dálnici D5

Na dálnici u Plzně zasahují všechny záchranné složky

25. února 2023 16:08 , aktualizace 16:28

Nehody

     Dnes v půl čtvrté odpoledne došlo na 69. kilometru dálnice D5, tedy zhruba na úrovni Letkova, ve směru z Prahy do Plzně k dopravní nehodě, která dálnici zcela uzavřela. Dle prvotních informací od oznamovatelů se mělo jednat o hromadnou dopravní nehodu, ale po příjezdu na místo se ukázalo, že jde o střet kamionu a pouze jednoho osobního vozu.

     Na místě zasahují všechny záchranné složky. Záchranáři z místa transportovali dva muže narozené v letech 2002 a 1998 do nemocnice, podle našich informací má jít o bulharské státní příslušníky.

     Dle informací z místa řidič rumunského kamionu narazil zezadu do osobního vozu Mercedes. Příčina nehody je zatím v šetření, uvést lze pouze to, že testy na přítomnost alkoholu měli oba řidiči negativní. Omezení podle posledních informací zabere přibližně hodinu, na místě se tvoří velmi dlouhá kolona.

Aktualizace:
     16,20  Průjezd jedním pruhem již umožněn


 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.