Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Velmi vážná nehoda uzavřela hlavní tah z Plzně na Karlovy Vary

Na místě zasahovaly všechny záchranné složky včetně vrtulníku LZS

9. ledna 2022 11:52 , aktualizace 12:43

     Dnes dopoledne po desáté hodině došlo k velmi vážné dopravní nehodě na hlavním tahu z Plzně na Karlovy Vary u odbočky na Hunčice.


     Na místě zasahovaly všechny záchranné složky včetně vrtulníku LZS Kryštof 07. Podle záchranářů utrpěla žena narozená v roce 1953 velmi vážná zranění hlavy a musela být zaintubovaná a na plicní podpoře letecky transportována na Emergency Fakultní nemocnice Lochotín. 

     "Řidič narozený v roce 2002 jel s vozidlem značky Toyota ve směru od Plzně na Karlovy Vary. Asi 500 metrů za křižovatkou Hunčice dle všeho nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem vozidla a povětrnostním podmínkám, dostal smyk a vyjel vpravo mimo komunikaci do silničního příkopu, kde narazil do betonové propusti," uvedla k nehodě mluvčí policie.
     Náraz Toyotu vymrštil, ta doslova betonový můstek přeskočila, dopadla na jeho opačnou část, přičemž se otočila o 180 stupňů a bokem narazila do stromu.

      V době dopravní nehody ve vozidle cestovaly celkem čtyři osoby. Výše uvedená žena narozená v roce 1953, kterou z místa transportoval vrtulník, řidič narozený v roce 2002, muž narozený v roce 1973, který je majitelem vozidla a posledním byl muž narozený v roce 1950. Na rozdíl od ženy vyvázli muži nezraněni.

     Policisté na místě vyloučili u řidiče požití alkoholu a dopravní nehodou se dále zabývají.

Foto: ZZS, LZS, KP

 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!