Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Vlak zachytil a srazil muže

U železniční nehody v Plzni v noci zasahovaly všechny záchranné složky

5. listopadu 2022 10:45 , aktualizace 13:18

Hasiči Záchranáři Železniční nehoda

     V noci na dnešek, krátce po čtvrté hodině, došlo v Plzni nedaleko ulice Na Sklárně ke střetu vlaku s mužem a jeho zaklínění pod ním. Na místo samozřejmě okamžitě vyjely všechny záchranné složky, tedy hasiči ze stanic Plzeň Střed, Košutka, jejich drážní kolegové a záchranáři vyslali vozy RV i RZP.
     Podle informací z místa měl být zraněným posunovač nákladní dopravy, který zde pracoval.

      Hasiči zraněného a pod vlakem zaklíněného muže vyprostili a předali do péče záchranářům. "Vážně poraněného, ale spontánně dýchajícího muže narozeného v roce 1988 jsme transportovali při vědomí na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň," uvedli záchranáři.

      "Při práci na kolejích došlo ke sražení muže. Požití alkoholu bylo u strojvedoucího vyloučeno dechovou zkouškou, dechová zkouška u sraženého muže nebyla s ohledem na jeho zranění možná a byl proto nařízen odběr krve. Okolnosti případu jsou dále v šetření," doplnila nám informace tisková mluvčí policie.

Foto ilustrační


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!