Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Muž pokus o sebevraždu přežil

Aktualizace článku: Střet vlaku s mužem

6. května 2023 20:06 , aktualizace neděle 7. května 10:04


Aktualizujeme:

     Včera jsme informovali o střetu vlaku s mužem a přislíbili doplnit podrobnosti. Sražený muž byl Slovák a před přijíždějící vlak vstoupil doprovolně s úmyslem spáchat sebevraždu. Svůj čin však přežil a s mohačetnými zraněními byl transpostován do nemocnice.

Původní článek:

     Dnes večer před půl osmou došlo nedaleko Bíletína na Tachovsku ke střetu vlaku Os 7265 jedoucího z Plané u Mariánských Lázní do Tachova s osobou pohybující se na železniční trati. Na místo samozřejmě okamžitě vyjeli policisté, Drážní i tachovští hasiči a záchranáři.

     Na místě se ukázalo, že sraženou osobou byl muž ve věku asi třiceti let, který sice střet s vlakem přežil, utrpěl ale rozsáhlá zranění, takže na místo musel letět i vrtulník Letecké záchranné služby z letiště v Líních. Letečtí záchranáři těžce zraněného muže převzali a transportovali na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín.

     Doprava na trati byla samozřejmě zastavena, prostor zajistili policisté, na místo vyjela drážní inspekce a výjezd kriminální policie, která si vyšetřování události přebírá. Čekáme na jejich zprávu a poté budeme aktualizovat.




KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.