Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Ženě do domu vnikl Ukrajinec

Vyděšená žena zmáčkla tísňák a utekla zadem

2. ledna 2019 08:16 , aktualizace 10:32

Cizinci Krádež Vloupání Zadržení pachatele

     Velmi nepříjemné probuzení zažila poslední den loňského roku žena ve Štěnovicích.
     Po třetí hodině ráno jí vzbudil podezřelý šramot a hluk kolem oken a vchodu do domu. Brzy si uvědomila, že se do domu někdo pokouší vloupat a tak se přesunula k druhému vchodu do domu, kde na klávesnici zabezpečovacího systému připojeného na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby Tuebor stiskla tísňové tlačítko. Na místo tak okamžitě vyjela motorizovaná hlídka. 
     Zatímco se neznámý pachatel stále snažil dostat do domu, žena ještě pro jistotu zatelefonovala podrobnější informace na dispečink Tueboru i na tísňovou linku Policie ČR.
     Pachatel se mezitím přesunul na terasu domu, kde se mu podařilo několika údery vyrazit vakuové dvojsklo okna z rámu. Když vzniklým otvorem vstupoval do domu, žena zadním vchodem vyklouzla ven, kde se potkala s přijíždějícími policisty a hlídkou Tueboru.
     Pachatel v tu chvíli vyskočil rozbitým oknem ven a dal se na útěk, zadržet se ho však policistům podařilo ještě na pozemku domu.
     "V případu jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů porušování domovní svobody a krádež vloupáním. Zajištěný podezřelý muž je cizinec narozený v roce 1969. Případem se dále zabýváme," uvedla nám tisková mluvčí policie.
     Podle našich informací by pachatelem měl být Ukrajinec, zdržující se na našem území nelegálně.

     Strážní Tueboru tak během 24 hodin úspěšně zasahovali dvakrát. O druhém případu jsme informovali v článku:

"Víš, kdo je to Putin!?" vyhrožoval a skončil na záchytce

"Víš, kdo je to Putin!?" vyhrožoval a skončil na záchytce

01. 01. 2019, 11:39, aktualizace 01. 01. 2019, 14:44

Opilí Rusové demolovali dveře, rozhazovali popelnice a pak vyhrožovali Putinem

Foto ilustrační

     

Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.