Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vloupání do salonu Body Wraps na Roudné

Majitelé přišli o vybavení za více než sto tisíc a nyní prosí o pomoc případné svědky

10. dubna 2022 14:27 , aktualizace 15:14

Pátrání

     V noci na dnešek došlo v Plzni Roudné v Plánské ulici 12 k vloupání do kosmetického salonu Body Wraps Plzeň. Pachatel do provozovny vnikl zadním vchodem přes vedlejší budovu a způsobil více než stotisícovou škodu.

     Zatím neznámý pachatel či pachatelé brali doslova cokoli, co jim padlo pod ruku. Mimo jiné zmizel přístroj pro samoopalovací nástřik Dr.nek Spray Tan, tetovací strojek, Dr.nek Hyaluron Pen, aku vrtačka, barva na nástřiky, umělé řasy, bylinné čaje, proteinové tyčinky, Red bully, gely, neoprenové pásy a další vybavení. 

     Podle zajištěných stop zřejmě zloděj nebyl ve svém oboru žádným nováčkem, neopomněl totiž v protějším bytě přelepit kukátko ve dveřích nebo třeba naaranžovat zlomenou vložku zámku tak, aby na první pohled vypadala nepoškozeně a tak se oddálilo prozrazení vloupání.

     Vloupání samozřejmě šetří plzeňští policisté a po pachateli intenzivně pátrají. Majitelé salonu prosí případné svědky čehokoliv podezřelého, aby se přihlásili policii. 


 


KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.