Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Muže usmrtila rána nožem vedená zezadu do krku

"Proč mi zabili tatínka?!" ptá se dcera zavražděného muže a prosí veřejnost o pomoc

4. listopadu 2022 10:56 , aktualizace 10:59

Smrt Vražda

     O vraždě, ke které došlo ve čtvrtek 22. září v Plzni, jsme vás samozřejmě již informovali a dnes již můžeme přinést další podrobnosti.

     V noci ze čtvrtka na pátek před půlnocí byl v Plzni nalezen zavražděný Marian G. narozený v roce 1974. Jeho tělo bylo nalezeno poblíž Fakultní nemocnice Plzeň Bory v křovinách pod Samaritskou ulicí.
     Když jsme o vraždě informovali původně, nemohli jsme ještě uvést, jak byl Marian zavražděn, abychom nemařili vyšetřování. Dnes již můžeme doplnit, že muž utrpěl několik bodných ran, kdy mu jedna probodla plíci a další, která mířila zezadu do krku, mu přeťala míchu.

     Tělo zavražděného muže měli najít bezdomovci, kteří se v prostoru mezi nemocnicí a Samaritskou ulicí pohybovali. Přesněji řečeno, nalezla ho bezdomovkyně, která se tomto prostoru pohybovala po předchozí hádce s partnerem.


     Mluvčí policie nám tenkrát potvrdila, že při ohledání koronerem byly na těle zemřelého muže zjištěny známky cizího zavinění a dále uvedla, že byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu vraždy.

"Pomozte nám prosím!"

     Naši redakci kontaktovala dcera zavražděného muže s prosbou o pomoc. "Prosím všechny, kdo by mohli vědět, proč můj tatínek zemřel, nebo kdo ho mohl zavraždit, aby informace neprodleně předali policii a pomohli tak vraha mého tatínka dopadnout. Naše rodina nechápe, kdo a proč nám ho vzal a tato nevědomost je pro nás doslova utrpením!" uvedla nám Mariana.

      Po rozhovoru s dcerou zavražděného jsme samozřejmě kontaktovali tiskovou mluvčí policie, která nám uvedla: "Na případu stále intenzivně pracujeme a po pachateli samozřejmě stále pátráme."


 


Prestol Holding

revitalizace panelových domů • rodinné a bytové domy • monolitické železobetonové konstrukce • developerská činnost