Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Starší ženu ubodali

Kriminalisté v tuto chvíli pracují na objasnění vraždy

22. května 2023 18:50 , aktualizace úterý 23. května 17:40

Smrt Vražda

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři


     Dnes byla v domě v Radnicích v ulici Na Potocích nalezena starší žena bez známek života. Na místo okamžitě vyjeli záchranáři a policisté.
     Záchranáři bohužel již ale nemohli ženě nijak pomoci a lékařka záchranné služby musela konstatovat její smrt.


     Na místě v tuto chvíli pracují policejní technici, kriminalisté, psovodi a pořádková jednotka. Vyšetřování si převzali krajští kriminalisté, kteří se v našem kraji zabývají těmi nejvážnějšími trestnými činy.

     Policisté uzavřeli ulici, mimo jiné prohledávají tok i břehy Radnického potoka a dle všeho hledají vražednou zbraň. Podle našich informací totiž byla žena ubodána více bodnými ranami.

     "Mohu potvrdit, že se aktuálně zabýváme dalším násilným trestným činem, ke kterému jsme vyjížděli dnes odpoledne na Rokycansko. Na těle mrtvé osoby, která byla nalezena v jedné menší obci, byly zjištěny známky cizího zavinění, a proto si případ převzali krajští kriminalisté. Ti ve věci zahájili úkony trestního řízení a zabývají se prověřováním veškerých skutečností," uvedla nám k případu mluvčí policie. Zda policisté zadrželi podezřelého mluvčí policie zatím neuvedla.

     Místní obyvatelé jsou případem zděšeni, podle nich byla zavražděná žena nesmírně hodná, bezkonfliktní a život zasvětila práci s dětmi.

     Případu se v nejbližších dnech samozřejmě budeme dále věnovat.


 
Bohužel tak jde již o druhou vraždu, o které dnes informujeme. K té první, naštěstí pouze ve fázi pokusu, jsme psali ráno:

Pokus o vraždu - žena bodla muže nožem do břicha

     V sobotu 20. května večer došlo ve Spolkové ulici v Plzni Doubravce k pobodání a vážnému zranění muže. Na místo samozřejmě okamžitě vyrazili záchranáři a policisté.

     Muž, který utrpěl bodné poranění břicha, byl transportován do nemocnice. "Záchranáři z místa transportovali muže narozeného v roce 1989 na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín," uvedli záchranáři. Žena podezřelá z útoku na muže byla zadržena ještě v bytě a vyšetřování si pak na místě převzali krajští kriminalisté, kteří se v našem kraji zabývají těmi nejvážnějšími trestnými činy.

     "V jednom z bytů došlo ke slovní rozepři a následnému fyzickému napadení mezi partnery. Čtyřiatřicetiletý muž přitom utrpěl vážná bodnořezná poranění," popsala nám mluvčí policie, co se v bytě odehrálo.

      "Vrchní komisař ve věci zahájil trestní stíhání sedmadvacetileté ženy, kterou obvinil ze spáchání trestného činu vraždy spáchaného ve stádiu pokusu. Policisté se případem nadále zabývají a ve věci nyní probíhají procesní úkony," doplnila mluvčí policie.

     Žena byla umístěna do policejní cely a podle našich informací by se dnes mělo rozhodovat o jejím vzetí do vazby.


Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.