Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Nové informace k děsivé trojnásobné vraždě

"Rukou feťáka Tomáše vyhasly životy mé bývalé ženy a mých dvou největších lásek - Terezky a Sebastiánka," napsal zdrcený muž

Autor: Petr Novák úterý 27. února 17:04 , aktualizace 18:58

Smrt Vražda

     Celou republiku zasáhla příšerná událost, o které jsme informovali v neděli ráno. Třiatřicetiletý muž v Hořovicích zavraždil svou družku a dvě malé děti, holčičku a chlapečka, který byl jeho vlastním synem.

Vyjádření rodiny

     K celé události se na sociálních sítích vyjádřil i bývalý manžel zavražděné ženy a otec zavražděné holčičky: "Přátelé, kamarádi. Jistě jste zaregistrovali tu strašnou událost, co se stala v Hořovicích. Rukou feťáka Tomáše vyhasly životy mé bývalé ženy a mých dvou největších lásek - Terezky a Sebastiánka. Děkuji všem, kdo na nás myslí a všem IZS za perfektně odvedenou práci. Zůstanou navždy v mém srdci. Byli pro mě vším. Nekomentujte to prosím nijak, jen si na ty malé šmoulíky vzpomeňte."

     O několik hodin později pak zveřejnil další prohlášení i s fotografií zavražděných dětí:  "Až bude zase někdo prosím lobovat za uzákonění marihuany a jiného svinstva, prosím vzpomeňte si na tuto fotografii. Jsou to moje děti 5 a 7 let, které včera našli mrtvé i s jejich mámou. Zabil je její přítel a otec chlapečka. Který taky jen hulil, pěstoval a občas si dal nějakej gram. Prosím sdílejte, ať se to dostane k co nejvíce lidem. Třeba to někomu zachrání život."

Nové informace k případu

     Kriminalisté se samozřejmě celým děsivým případem dále zabývají, ale vzhledem ke smrti pachatele bude s největší pravděpodobností odložen.

     Podle dostupných informací měl být podezřelý z vražd Tomáš Jirouch milujícím partnerem, ale zároveň měl mít v minulosti problémy s chováním pod vlivem alkoholu a drog.
     S těly zavražděné rodiny zabalenými do dek měl v bytě žít přibližně týden, než odjel na Břeclavsko, kde se v pronajatém pokoji dle všeho zastřelil zbraní zavražděné družky. 


O případu jsme informovali v článku:

Muž vyvraždil svoji rodinu včetně dvou malých dětí

     V sobotu v podvečer byla v Hořovicích, což je město v okrese Beroun ležící poblíž dálnice D5 téměř přesně v polovině cesty mezi Plzní a Prahou, objevena mimořádně brutální trojnásobná vražda.

     Tři lidská těla bez známek života v bytě v nejvyšším patře domu v ulici Na Radosti nalezli hasiči, kteří se dovnitř dostali oknem pomocí výškové techniky a do bytu šli na žádost policie.

     Podle informací přímo z místa měla bohužel dvě z těl patřit dětem ve věku pět a sedm let. 

     Podle prvotních informací měl muž vyvraždit svoji rodinu a později z místa činu ujet. Policisté prostor uzavřeli a spustili obrovskou pátrací akci po pachateli.

     Podezřelého muže policisté nalezli po půlnoci v hotelu na Břeclavsku, dle všeho spáchal sebevraždu.

     Vyšetřování si pochopitelně převzali kriminalisté. „V tuto chvíli prověřujeme násilnou trestnou činnost na Berounsku. Středočeští kriminalisté pracují na místě činu. Bližší informace budeme moci poskytnout následující den,” uvedla ještě v průběhu noci mluvčí policie.

     Policisté na místě pracovali až do pozdních nočních hodin. Muž měl děti a ženu pravděpodobně uškrtit již před několika dny a s jejich těly zabalenými v dekách v bytě žít.

      „Dle ohledání těl měla žena s dětmi zemřít násilnou smrtí. Podezřelým z tohoto hrůzného činu by měl být partner zemřelé, po kterém jsme intenzivně pátrali. Nakonec byl muž nalezen bez známek života v ubytovacím zařízení na Břeclavsku,“ doplnila nám informace mluvčí policie dnes ráno s tím, že vyšetřovatel krajské kriminální služby zahájil úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy, přičemž v současné době probíhají veškeré další potřebné procesní úkony.

     U všech zemřelých byly nařízeny soudní pitvy pro zjištění přesné příčiny smrti.

Foto: AKTU.cz a Facebook