Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Výbuch auta, těžce popáleného muže z místa transportuje vrtulník LZS

K výbuchu došlo v garáži, na místě v tuto chvíli zasahují všechny složky IZS

19. prosince 2022 13:17 , aktualizace 14:57

Hasiči Záchranáři

     Dnes dopoledne kolem jedenácté hodiny došlo v Okrouhlé, což je obec nacházející se v okrese Cheb, ležící asi osm kilometrů východně od Chebu, k výbuchu osobního vozu s plynovým pohonem.
     Z místa bylo hlášeno zranění dvou lidí, takže tam okamžitě zamířily všechny záchranné složky a z letiště v Líních vzlétl vrtulník LZS.

     "Zasahujeme u požáru rodinného domu a připojené garáže. Na místě jsou dvě popálené osoby, které si do péče převzali záchranáři. V tuto chvíli již je požár lokalizován, objekt je ale stále zakouřen a my pokračujeme v dohašování," uvedl nám tiskový mluvčí hasičů s tím, že jedna zraněná osoba byla letecky transportována do nemocnice, druhá byla ošetřena na místě.
     Sedmačtyřicetiletý muž, který byl letecky transportován do na popáleninovou kliniku Fakultní nemocnice Královské Vinohrady v Praze, bohužel utrpěl rozsáhlé popáleniny 2 - 3 stupně a zasaženou má celou horní polovinu těla včetně hlavy.

     Podle našich informací zjistil majitel vozu poruchu, takže s ním zajel do garáže, kde provozuje svoji tesařskou dílnu, a zde chtěl vůz prohřát a později opravit. Z vozu ale dle všeho unikal plyn, který garáž zaplnil, a když do ní muž později vstoupil, došlo k explozi a následnému požáru.

Připravujeme další podrobnosti.


 




Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.