Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Policisté zachránili život mladého muže

Muž rozhodnutý ukončit svůj život již stál za zábradlím mostu

7. listopadu 2022 13:05 , aktualizace 13:45

Sebevraždy Záchrana života

     V pondělí 31. října v odpoledních hodinách přijal operační důstojník policie na tísňové lince 158 oznámení, že na mostě v Tyršově ulici se nachází osoba, která stojí za zábradlím a chystá se skočit.
     Na místo ihned vyjela hlídka policistů, aby situaci prověřila, a na mostě se opravdu nacházel muž, který stál skutečně až za ochranným zábradlím a nakláněl se dolů.
     "Bylo zřejmé, že muž svým jednáním ohrožuje svůj život a zdraví. Policistům se po chvíli podařilo přiblížit se k muži na kontaktní vzdálenost a navázat s ním rozhovor. Mezitím další člen hlídky na místo přivolal zdravotnickou záchrannou službu. Muž byl značně rozrušený, policisté se ho snažili uklidnit a dál s ním citlivě komunikovali. Na základě několika minutového rozhovoru se jim podařilo muže přesvědčit, aby přelezl za pomoci hlídky přes zábradlí zpět na chodník," popsala tisková mluvčí policie.

      Mladého muže si poté převzali do péče záchranáři, kteří ho transportovali k vyšetření do specializovaného lékařského zařízení. 

Foto PČR


Autosalon Dajbych

Plzeňský specialista na terénní vozy a jejich úpravy. Značky Toyota, INEOS Grenadier a Isuzu. Prodej off-road příslušenství ARB. Náš tým má největší zkušenosti v ČR, terénním vozům rozumíme a umíme je upravit přímo na míru pro nadšence, firmy i složky IZS. Jsme profesionálové ve 4x4.