Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Žena náraz do stromu nepřežila, dítě naštěstí ano

Umírání na našich silnicích bohužel pokračuje

18. července 2017 12:44 , aktualizace 13:24

Doprava Nehody Smrt

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     Umírání na našich silnicích bohužel pokračuje, v neděli zemřel šestý člověk a včera sedmý. Včera v dopoledních hodinách došlo k další tragické nehodě, kdy žena se svým vozem Hyundai narazila do stromu. V autě se ženou cestovala i nezletilá dívka, záchranáři obě ženy transportovali do nemocnice, odkud bohužel následně přišla zráva, že starší z nich v nemocnici zemřela.

     "Šestasedmdesátiletá žena z obce u Plzně jela s osobním vozidlem značky Hyundai i20 po komunikaci ve směru od Velkého Boru na Defurovy Lažany. Po projetí mírné pravotočivé zatáčky, na přímém úseku komunikace, řidička vjela s vozidlem vpravo mimo komunikaci, kde přední částí narazila do vzrostlého stromu.
     Při dopravní nehodě žena i spolujedoucí nezletilá dívka utrpěly zranění a byly převezeny do nemocnice ve Strakonicích, kde řidička ve večerních hodinách zemřela. Vzhledem ke zranění řidičky nebyla provedena dechová zkouška a byl vyžádán odběr krve. U zemřelé ženy byla nařízena soudní pitva,"
popsala nehodu mluvčí policie.

Foto: HZS a PČR

Pouze o den dříve došlo k tragické nehodě u Plzně: Auto se roztříštilo o kruháč, řidič neměl šanci přežít



Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.