Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

“Zlatíčko počkej, maminka si jenom píchne perníček!“

Těhotná žena se zfetovala přímo před svým dítětem

13. června 2018 11:57 , aktualizace 12:28

Drogy Městská policie

     Včera dopoledne se strážníci městské policie setkali s dalším otřesným případem, kdy si "maminka" aplikovala pervitin přímo před svým dítětem.
     "Na tuto ženu byla městská policie upozorněna telefonátem přijatým na linku 156 s podezřením, že zfetované žena možná odjede autem. Hlídka se na parkovišti CAN, kde měla dotyčná být, spojila s oznamovatelem události. Ten jim udal její popis, neboť žena z místa odešla pryč," uvedla mluvčí policie.
     Vozidlo, do něhož měl oznamovatel obavu, že žena nastoupí, tam naštěstí nechala. Strážníci ženu brzy našli i s dítětem na zastávce MHD v Husově ulici.  Na jejich dotaz, zda požila nějaké omamné látky nebo alkohol, odpověděla že nefetuje a nepije, protože je těhotná.
     Výsledek dechové zkoušky, které se žena podrobila, byl negativní. Jinak však dopadl test na přítomnost OPL byl pozitivní na Cannabis, Amphetaminy a Methamphetaminy, tedy marihuanu a pervitin. Jejímu dítěti byly necelé dva roky.
     Celou věc si na místě převzala pracovnice OSPOD.

Tento případ právě u CAN není zdaleka první, na fetování přímo před dětmi jsme upozornili již v roce 2014:

“Zlatíčko počkej, maminka si jenom píchne perníček!“

     Vysloveně otřesné záběry nám zaslal náš čtenář, omluvte prosím jejich kvalitu, jsou foceny z velké vzdálenosti.

      K vyhodnocení jsme si pozvali odborníka z řad nejpovolanějších, a to bývalého policistu z útvaru NPC, který nám vysvětlil, co na záběrech vidíme: „Je to zcela jasné, rodinka tam rozbaluje dávku drogy, odhaduji, že jde s největší pravděpodobností o pervitin.
     Na další fotce ho opačným koncem stříkačky rozmíchává s tekutinou, pravděpodobně s vodou a dochází k aplikaci do žíly. Další fotka ukazuje jak zkušený narkoman aplikuje dávku méně zkušenému kamarádovi. To, co na vámi předložených fotkách vidím, je drsné i pro mě. Aplikace drogy takhle na veřejnosti a ještě před malými dětmi je hodně za hranou.“

Foto z případu z roku 2014

Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.