Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Zloděj se zálibou ve sladkostech a alkoholu

Policisté muže usvědčili z krádeží za několik desítek tisíc korun

23. května 2022 14:14 , aktualizace 15:25

Krádež Vazba Zadržení pachatele

      Během posledních dvou měsíců minimálně desetkrát kradl zloděj v různých obchodech v Plzni. Většinou se jednalo o krádeže sladkostí a tvrdého alkoholu, v jednom případě ale navštívil i prodejnu s obuví, odkud si bez zaplacení odnesl značkové sportovní boty, které si uschoval do přineseného batohu. 
      "Na základě vyhodnocených kamerových záznamů a operativní činnosti kriminalistů se pachatele, který způsobil poškozeným společnostem škodu v celkové výši 63 tisíc korun podařilo vypátrat a usvědčit," uvedla tisková mluvčí policie a pokračovala: "Policejní komisařka ze služby kriminální policie a vyšetřování Městského ředitelství policie Plzeň zahájila trestní stíhání třicetiletého muže z Plzně, kterého obvinila ze spáchání pokračujícího přečinu krádeže."
      
Policejní komisařka následně podala státnímu zástupci podnět na podání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který soudce akceptoval, a zloděj si tak na soud počká ve věznici.

Foto ilustrační

KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.