Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Pachatel se zřejmě inspiroval pirátskými filmy a lup zakopal

Aktualizace článku: Policie po muži pátrá v souvislosti s krádeží více než čtyř set tisíc korun

10. listopadu 2022 16:00 , aktualizace 16:01

Krádež Zadržení pachatele

Aktualizace:

     Policisté děkují všem, kteří tuto pátrací relaci po zloději sdíleli a pomohli tím k rychlému objasnění. Muže se již podařilo vypátrat, zadržet a obvinit.

     "Policisté včerejšího dne zahájili trestní stíhání osmatřicetiletého muže ze severního Plzeňska, kterého obvinili ze spáchání trestných činů Krádeže a Porušování domovní svobody. Obviněný muž se k činu doznal a na jeho zahradě policisté nalezli zakopanou bednu s finanční hotovostí přes 260 tisíc," uvedla nám dnes tisková mluvčí policie s tím, že zbývající peníze z krádeže již bohužel obviněný stačil utratit.

Původní článek:

     Kriminalisté se zabývají případem krádež, ke které došlo ve čtvrtek 3. října v době od 7:00 hodin do 7:35 hodin v obci Snopoušovy, což je část obce Dolní Lukavice v okrese Plzeň-jih.

     Neznámý pachatel zde vnikl neuzamčenými dveřmi přes sklep do vnitřních prostor rodinného domu, kde v pokoji z nezajištěné zásuvky komody odcizil finanční hotovost ve výši téměř 440 tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachateli pátrají.

     V souvislosti s tímto případem policisté žádají veřejnost o pomoc při spolupráci ke zjištění totožnosti muže zachyceného na fotografii. S případnými poznatky k němu se můžete obracet na e-mail: miroslav.rejthar@pcr.cz nebo na linku 158.

Foto PČR

Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.