Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Běh dobrý, vztah k alkoholu výborný, inteligence nedostatečná

Kdyby policisté čtyřiatřicetiletého Rumuna oznámkovali, měl by asi toto vysvědčení

Autor: Petr Novák pondělí 11. března 16:14 , aktualizace 16:25

Krádež Zadržení pachatele


     Neuvěřitelnou drzost nebo spíše obrovskou hloupost předvedl v pátek v půl třetí zloděj v obchodě Albert v Rokycanech, když s nákupním vozíkem plným zboží projel pokladnou bez placení přímo před policisty.
     "Hlídka v uniformách u pokladen něco řešila a ten chlap prošel pokladnou jen kousek od nich. Pokladní na ně zakřičela, že nezaplatil, a oni za ním okamžitě vyrazili. Chlap nechal vozík vozíkem a vyrazil pryč jako zajíc," popsala nám jedna z nakupujících.

     Policisté zloděje pronásledovali několik ulic, ale jeho úprk byl nakonec marný. 
     "Hlídka rokycanských policistů byla vyslána k případu drobné krádeže, ke které došlo v jednom z obchodních domů v Rokycanech. Přímo před policejní hlídkou, která zjišťovala informace k přijatému oznámení, přejel muž s plným nákupním vozíkem různého zboží přes pokladní zónu bez zaplacení.
     Po upozornění prodavačky na jednání muže ho hlídka vyzvala k zastavení, ale ten začal před policisty utíkat. Podezřelý cizinec byl po chvíli ze strany policistů v nedaleké ulici zajištěn a dechová zkouška byla u něj provedena s pozitivním výsledkem 1,7 promile,"
uvedla nám k případu tisková mluvčí policie.

     Čtyřiatřicetiletý muž, podle našich informací Rumun, byl následně eskortován k provedení dalších úkonů na policejní služebnu a je podezřelý ze spáchání přestupků proti majetku a neuposlechnutí výzvy.

Foto ilustrační


iPhone Plzeň

iPhone-Plzeň - oprava a servis iPhonů. Nejde nám pouze o rychlou opravu, ale především o kvalitu a preciznost, s níž přistupujeme ke každému zařízení, jako by to bylo naše vlastní.