Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Místo setkání s dětmi muž ženu znásilnil

Kriminalisté šetří znásilnění, ke kterému došlo v Plzni na Doubravce

Autor: Jana Holá pátek 8. března 19:22 , aktualizace 19:27

Sexuální deviant Zadržení pachatele

Partner článku – Alfa Tactical


     Včera večer mezi šestou a sedmou hodinou došlo v Plzni v jednom z bytů na Habrmannovo náměstí ke znásilnění. Podle zdroje obeznámeného s případem měl muž k sobě do bytu pozvat svoji bývalou devětadvacetiletou přítelkyni pod záminkou jejího shledání s dětmi. 
     V bytě však muž začal ženě nejprve nadávat, vyčítat jí události ze skončeného vztahu a vše pak přerostlo ve fyzické napadení, během kterého ji zranil a nakonec i znásilnil.

     Na místo samozřejmě okamžitě po nahlášení události vyjeli policisté i záchranáři, kteří následně ženu transportovali do nemocnice. Vyšetřování si pak na místě převzali kriminalisté.

     "My jsme ženu na místě ošetřili a k dalšímu vyšetření transportovali do Fakultní nemocnice Plzeň," potvrdila nám tisková mluvčí záchranářů.

     "Mohu potvrdit, že se zabýváme mravnostním trestným činem, ke kterému došlo mezi bývalými partnery. Zadrželi jsme jednu osobu a ve věci nyní probíhají procesní úkony. Proto se k případu zatím nebudeme blíže vyjadřovat," doplnila mluvčí policie.

     V případě prokázání viny a odsouzení pachateli hrozí až pět let vězení.

Foto: Ilustrační

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.