Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Pátrání

Ukradli nám elektrokola, na která jsme dlouho šetřili, prosí o pomoc senioři

Ze sklepa zmizela elektrokola značek Leader Fox a Haibike

Autor: Petr Novák pondělí 25. března 12:20 , aktualizace 12:26

Krádež Pátrání

     Policisté pátrají po pachateli či pachatelích, kteří během neděle v Rokycanech za použití násilí vnikli v ulici Pod Kostelem do sklepa, ze kterého odcizili dvě elektrokola.

     Jednalo se o dámské elektrokolo značky Leader Fox a pánské elektrokolo Haibike, obě kola byla odcizena bez baterií.

     "Chtěl bych veřejnost požádat o pomoc. Kola měli u mě uskladněny tchán s tchýní, kteří už jsou v důchodovém věku a šetřili na ně dlouhou dobu. Prosím tedy každého, kdo by kola někde zahlédl nebo by měl jakékoli informace, aby neprodleně kontaktoval policii," řekl nám muž, z jehož sklepa byly kola odcizeny.

     "Mohu potvrdit, že jsme včera ve večerních hodinách přijali oznámení o vloupání do sklepní kóje jednoho z bytových domů v Rokycanech. Dosud neznámý pachatel odcizil dvě jízdní kola a majiteli tak způsobil celkovou škodu, která byla odhadnuta na více než 100 tisíc korun," uvedla nám mluvčí policie s tím, že případem se nadále zabývají policisté z OOP Rokycany.

 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.