Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Pátrání

Poznáte tyto čtyři muže?

Policisté šetří napadení ve vlaku v Chodové Plané a v souvislosti s tím pátrají po těchto mužích

Autor: Karel Aleš úterý 23. dubna 14:50 , aktualizace 15:18

Napadení Pátrání

Partner článku – Hotel Central - Terraza


     Policisté z obvodního oddělení Planá vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví, kterého se mohli dopustit dosud neznámí pachatelé tím, že v sobotu 2. března okolo čtvrté hodiny odpoledne na vlakovém nádraží v Chodové Plané na Tachovsku v jednom z vlaků fyzicky napadli a zranili osobu.

     Policisté se případem samozřejmě zabývají a v rámci jeho objasňování získali fotografie z kamerového záznamu, na kterých jsou zachyceni čtyři muži, se kterými by policisté potřebovali velmi naléhavě hovořit.

     Policisté tedy tímto žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osoby zachycené na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

Foto: PČR

Hotel Central - Terraza

Unikátní terasa na střeše hotelu Central s výhledem na celé náměstí. Moderní design i gastronomie, neopakovatelné snídaně. Připravili jsme pro vás menu, které vás okouzlí. Každý pokrm je pečlivě připraven, aby vám přinesl gastronomický zážitek plný chutí a vůní. Přijďte nás zažít