Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná dopravní nehoda uzavřela silnici mezi Plzní a Chrástem

Za nehodou bylo nebezpečné předjíždění jednoho z řidičů

Autor: Karel Aleš sobota 23. března 21:16 , aktualizace neděle 24. března 14:38

Doprava Nehody


     Včera večer před půl devátou došlo na silnici mezi Plzní a Chrástem k vážné dopravní nehodě, konkrétně střetu traktoru a dvou osobních vozidel.
     Z místa bylo hlášeno zranění jednoho z řidičů, takže k nehodě vyjížděly všechny záchranné složky.

     "My jsme na místě ošetřili a poté do Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín transportovali muže s lehkým zraněním," doplnila nám informace mluvčí záchranářů.

     Podle informací z místa jel muž s vozidlem značky BMW od Plzně a předjížděl kolonu traktorů v lese. Proti němu jel muž ve voze Škoda Octavia, došlo ke střetu a vytlačení Octavie z vozovky. Zraněn byl řidič Škody.

     Silnice byla po dobu zásahu záchranných složek zcela uzavřena a poté byl provoz umožněn kyvadlově.

     "Řidič narozený v roce 1982 jel s vozidlem BMW od Zábělé na Chrást a při předjíždění traktoru s přívěsem ohrozil protijedoucího řidiče s vozidlem Škoda Octavia. Aby oba řidiči zabránili čelnímu střetu, strhli řízení vpravo, kdy Škoda Octavia vjela mimo komunikaci do příkopu a BMW narazilo pravou přední částí do levé zadní části přívěsu traktoru.
     Všichni řidiči měli negativní dechovou zkoušku a nehodou se dále budou zabývat policisté z dopravního inspektorátu Plzeň-město,"
uvedl nám dnes dopoledne mluvčí policie. 



Dluhopisy

Porazte inflaci s Dluhopisy - Investujte do tavedených firem a ochraňte své úspory. Nejvíce korporátních dluhopisů s notářským zápisem o přímé vykonatelnosti. Nakupujte dluhopisy zdravých českých firem na nejstarší dluhopisové platformě. Nízké minimální investice. Přední informační servis.