Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Policista kvůli opilecké chybě v době svého volna zřejmě přijde o práci

Rozjařený muž si po oslavě spletl byt a popral se se sousedem

Autor: Petr Novák pátek 12. dubna 14:40 , aktualizace 15:46

Partner článku – Inter distribution


     Na pořádný malér si zadělal mladý policista, který se v noci z úterý na středu 28. března vracel domů do bytu v Plasích zřejmě z oslavy, na které byl pochopitelně v době svého volna. Co následovalo, vám asi bude připadat spíše jako výjev ze ztřeštěné italské komedie, než ze skutečného života, bohužel ale k tomuto příběhu skutečně došlo.

     Muž si v opilosti dle všeho spletl byt, takže vstoupil do úplně cizího obydlí, kde pochopitelně nalezl úplně cizího rozespalého muže. Zda ho policista považoval za zloděje nebo spíše soka v lásce nevíme, každopádně mezi oběma muži došlo ke konfliktu, který skončil zraněním staršího obyvatele bytu.
     Pro opilého kolegu si tak na místo museli přijet policisté ve službě, umravnit ho a k vystřízlivění umístit do cely.

     Ačkoli se celý příběh může někomu zdát úsměvný, žádná legrace to pochopitelně není a starší obyvatel bytu skončil se zlomenou rukou. "Ředitel Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje policistu zprostil výkonu služby a celou událost si převzala Generální inspekce bezpečnostních sborů," uvedla nám dnes k případu mluvčí policie.

Foto: ilustrační

Inter distribution

Prodejce špičkových značkových klasických i farmářských skleníků a doplňků k nim - přímý dovozce. Vše pro zavlažování skleníků i zahrad. Poradenství a servis.