Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

1. Charitativní závod “O pohár Domovinky”

I přes dramatické přerušení se závod vydařil

24. září 2017 19:38 , aktualizace středa 6. prosince 21:18

     Včera proběhl na ranči Šídlovák pod záštitou primátora města Plzně Martina Zrzaveckého 1. Charitativní závod “O pohár Domovinky”, tedy neziskové organizace, která se stará o seniory a poskytuje domácí a hospicovou péči a zároveň je naším partnerem.
     I přes vyrušení v podobě nálezu RPG v blízkosti závodu a následnou akci policie (informovali jsme v článku: Na Košutce místo hříbků nalezl RPG ), si jak pořadatelé tak účastníci průběh celého dopoledne velice pochvalují. Pořadatelé také ocenili práci plzeňských strážníků, kteří na místě tuto situaci řešili a pak ještě udělali krásnou přednášku.
     Ve všech kategoriích se sešlo 60 běžců, kteří svou účastí podpořili dobrou věc. Sto procent výtěžku ze startovného totiž poputuje přímo na pomoc seniorům.

     "Účastnil jsem se běhu na pět kilometrů. Trať vedla lesem kolem Kameného rybníka - pro mě na běhaní super prostředí, měkké cesty a příjemný čerstvý vzduch. Musím ocenit práci pořadatelů, již od brzkých ranních hodin vše poctivě připravovali a snažili se pro účastníky běhu zajistit vše potřebné. Od drobného občerstvení pro závodníky, podávání podrobnějších informací k jednotlivým závodům, až po navigaci v prostoru běžecké tratě. Určitě se na další podobnou akci milerád přihlásím," popsal nám své pocity ze závodu náš kolega, který v závodě reprezentoval redakci Krimi-Plzeň a skončil na šestém místě.

Foto Krimi-Plzeň a Domovinka