Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Opilé či zfetované ženy za volanty

Opilá řidička nabourala dvě auta a ujela, zfetovaná zase skončila s autem v křoví

15. června 2022 16:49 , aktualizace 17:13

Alkohol Nehody

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

Alkohol

     V pondělí 13. června po druhé hodině odpoledne došlo v Masarykově ulici v Horšovském Týně k dopravní nehodě, při které řidička narazila do dvou zaparkovaných aut. Žena ale na místě nezastavila a od nehody odjela i přesto, že musela vědět, že zaparkované vozy i ten svůj poškodila.
     "Řidička s vozem Seat jela z Lidické do Masarykovy ulice a na úrovni základní školy v Zámeckém parku narazila do dvou vozidel zaparkovaných na parkovišti na pravé straně komunikace," popsala nám nehodu tisková mluvčí policie.
     Policisté se ihned po oznámení případu začali celou věcí zabývat a po Seatu i jeho řidičce pátrat. Po chvíli se jim jí podařilo najít ve Dvořákově ulici. "Policisté ženu podrobili dechové zkoušce na alkohol, která vyšla s pozitivním výsledkem téměř 0,9 promile. Žena následně přiznala požití alkoholu v nočních hodinách i účast na dopravní nehodě," doplnila mluvčí policie s tím, že policisté se případem dále zabývají.

Pervitin

     Shodou okolností v pondělí také dorazily výsledky rozboru krve a moči čtyřiačtyřicetileté ženy z Kynšperku nad Ohří, která v polovině května poblíž Františkových Lázních nezvládla řízení, s vozem značky Renault vyletěla ze silnice a skončila v křoví.
     Po příjezdu policejní hlídky se řidička podrobila orientačnímu testu na přítomnost omamných a psychotropních látek, který vyšel s pozitivním výsledkem na pervitin.
     "Po dopravní nehodě čtyřiačtyřicetiletá žena policistům nepředložila žádný doklad totožnosti, řidičský průkaz ani osvědčení o registraci vozidla. Lustrací navíc policisté zjistili, že vozidlo nemá platnou technickou kontrolu," uvedl mluvčí policie s tím, že policisté ženě sdělili podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. 

Foto PČR

Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.