Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Mrtvý řidič a skoro dvacítka zraněných - tragická namrzlá sobota

Podrobný výčet dnešních nehod připomíná spíše bitevní statistiku

3. prosince 2016 17:19 , aktualizace pondělí 31. července 15:08

Nehody Smrt

Od rána pro vás monitorujeme dnešní dění na silnicích Plzeňska

     Dnešní den patří k těm nejhorším za velmi dlouhou dobu, od rána padá jedna nehoda za druhou a většinou jde o vážné nehody se zraněním. Nevíme celkový počet nehod a také samozřejmě nedokážeme informovat o všech. Zde je podrobný výčet těch, které jsme zpracovat stihly.
     Za většinou nehod bude zřejmě stát nepozornost řidičů, kteří podcenili fakt, že i přes příjemné sluníčko je na mnohých místech náledí. Smrt taxikáře je pak další v sérii zbytečných, protože zcela nepochopitelně vjel do uzavřeného úseku silnice.

Sobota 3. prosince

6.30 Životice, nedaleko Nepomuku, dva zranění, snad jen lehce

7.20 Na staré silnici z Holýšova do Staňkova bylo u obce Ohučov náhodným kolemjdoucím nalezeno havarované vozidlo Taxi značky Ford Galaxy, v kterém byl muž narozený v roce 1955 již bez známek života. Vozidlo bylo zapadlé v hlubokém, vyfrézovaném výkopu vedle silnice, v jejím uzavřeném úseku. Na místo tedy musel koroner a silnice byla celá uzavřena.

8.30 Hlavní tah z Plzně do Klatov, silnice 27, nedaleko odbočky na Chlumčany. Peugeot 207 vyletěl ze silnice. Na místě tři zranění, muž a žena ve věku 60 let a velmi vážně zraněný muž ve věku 79 let, který byl transportován na urgentní příjem. 

9.30 Opět na silnici 27, nyní nedaleko Kralovic, ve směru Vysoká Libyně, narazila žena narozená v roce 1975 do stromu. Bohužel i ona musela být transportována do nemocnice.

9.40 Na silnici číslo 26 u Kyšice, havárie osobního vozu do příkopu, snad bez zranění

11.00 Vážná nehoda u vsi Touškov, osobní vůz Ford Mondeo vyletěl ze silnice a převrátil se, na místo vyrazili všechny záchranné složky. Na místě dva zranění, muž a žena. Ženu bylo nutné transportovat do nemocnice.


11.45 U obce Čiháň došlo k požáru motorového prostoru osobního vozu. Posádce se naštěstí podařilo z vozu včas utéct

12.25 Na silnici 26 v úseku Draženov - Babylon u benzínové stanice ONO u Hadrovce došlo k nehodě dvou vozů Ford Fiesta, kdy první vůz řízený cizincem chtěl odbočit k čerpací stanici a druhý, také řízený cizincem nedodržel bezpečnou vzdálenost a zezadu do prvního narazil. Dle našich informací se jednalo o Itala a Němce. Při této nehodě byly zraněny čtyři osoby, z toho tři těžce.

14.45 U obce Potín vjel osobní automobil do Úterského potoka. Posádka vyvázla naštěstí bez zranění, ale vodní tok je silně znečištěn provozními kapalinami, na jejichž odstranění pracují hasiči.

16.50 Nehoda na Karlovarské v Plzni ve směru do centra. Havarovala zde dvě osobní auta, tato nehoda se obešla bez zranění.         

17.40 Silnice 180 mezi Zálužím a Ledci došlo k nehodě jednoho vozu. Hlášeno zranění airbagem.

18.05 Na silnici 27, v serpentinách před Plasy a ve směru na Kaznějov, nezvládl velmi mladý řidič na náledí kamion, dostal smyk, přejel do protisměru a havaroval do příkopu. Nehoda je bez zranění.