Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Nevydařená soulož i bitka se strážníky

Sedmnáctiletá chtěla na ulici souložit s 2,49 promile v krvi

5. srpna 2019 14:56 , aktualizace 14:56

     V sobotu časně ráno vyjížděli strážníci městské policie k jednomu music klubu nedaleko centra Plzně k neobvyklému případu. "Podle oznamovatele se zde mladá dvojice přímo na chodníku před klubem oddávala sexuálním hrátkám," uvedla mluvčí strážníků.
     Hlídka na místě opravdu zastihla mladou dvojici, přičemž dívka byla natolik opilá, že nezvládala komunikovat a ani se neudržela na nohou. Dechovou zkouškou, kterou u ní strážníci provedli, byla u ní zjištěna hladina alkoholu 2,49 promile. 
     "Strážníci dívku převezli do protialkoholní záchytné stanice, kde ale během umisťování nalezl personál její občanský průkaz a tak vyšlo najevo, že dívka letos oslavila teprve sedmnácté narozeniny.
     Slečnu si proto nakonec na záchytce vyzvedla její matka a věc bude předána k řešení Orgánu sociálně právní ochrany dětí,"
doplnila mluvčí.

     K dalšímu případu spojenému s alkoholem vyslal operační strážník hlídku městské policie k řece naproti restauraci Plovárna Hradiště, kde měl riskovat svůj život značně podnapilý muž.
     "Muž hned od počátku strážníky slovně urážel a následně k ostrým slovům přidal i výhrůžky. Vše završil tím, že hlídku fyzicky napadl a snažil se strážníka uhodit do hlavy," uvedla mluvčí strážníků.
     Strážníci proto museli agresora užitím donucovacích prostředků zpacifikovat, muž skončil s pouty na rukou a vzhledem k agresivitě muže byla na místo přivolána ještě jedna hlídka.
     "Po zklidnění celé situace byl dotyčný vyzván, aby se podrobil dechové zkoušce. Přístroj na měření hladiny alkoholu v dechu ukázal hodnotu 2,15 promile. Noc muž strávil na záchytce a po vystřízlivění s ním bylo dořešeno protiprávní jednání," doplnila mluvčí.

Foto: Ilustrační, záchytka v Plzni


Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.