Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Parta nezletilců zbila na Americké třídě dva muže

Policie tento další případ z noční Americké řeší a zahájila úkony trestního řízení pro ublížení na zdraví

30. srpna 2021 15:49 , aktualizace čtvrtek 30. září 09:31

Napadení

Partner článku – Alfa Tactical

     V sobotu kolem půl jedenácté v noci došlo na Americké třídě v Plzni k napadení dvou mužů skupinkou mladíků. "Viděl jsem, jak tři nebo čtyři mladí kluci bijí na chodníku nad kruháčem dva lidi. Jeden už nehybně ležel na zemi a druhý se snažil utéct přes silnici, ale tři se za ním se rozběhli a zbili ho," popsal nám jeden ze svědků incidentu.


     Jeden z napadených utrpěl při útoku zranění hlavy, takže na místo krom několika hlídek policie vyjeli i záchranáři, kteří muže narozeného v roce 1980 po ošetření transportovali do nemocnice. "Vyjeli jsme na oznámení o chroptícím muži údajně v bezvědomí. Pacienta se zraněním obličeje jsme transportovali na chirurgické oddělení," uvedla nám tisková mluvčí záchranářů.
     Policisté mezitím v okolí intenzivně pátrali po útočnících a během krátké doby se jim podařilo zadržet čtyři podezřelé mladíky. Ti byli nejprve převezeni k prvotním úkonům na policejní oddělení a následně byl jediný zletilý z celé čtveřice, muž narozený v roce 2003, umístěn do policejních cely. "Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví ve stádiu pokusu," doplnila k případu tisková mluvčí policie s tím, že veškeré okolnosti rvačky policisté nyní zjišťují a vyhodnocují kamerové záznamy. 


 




Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.