Foto

Ženě na pozemek vjelo auto, přejelo po střeše jejího vozu a zabilo jí psa

Velice smutnou událost nyní šetří policisté

Autor: Petr Novák úterý 28. května 10:48 , aktualizace 11:10

Zvířata Nehody

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři


     Včera před druhou hodinou odpoledne došlo v Horšovském Týně k velice smutné události, během které zahynul pes starší ženy a dále došlo k poškození jejího vozu i domu.

     Nikým neřízený osobní vůz značky Volkswagen sjel od domu na výše položeném pozemku, prorazil plot, doslova přejel po střeše zaparkovaného vozu Škoda, narazil do domu a bohužel i usmrtil psa.

     Na místo vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili prostor a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali majitele vozu Volkswagen, který při rozjetí vozu utrpěl zranění.

     Podle informací z místa došlo k celé události tak, že mladý muž na pozemku vysával interiér svého vozu, když došlo k jeho samovolnému rozjetí.

     "Můžeme potvrdit, že došlo k samovolnému rozjetí vozu Volkswagen Sharan, který přejel z pozemku majitele vozu na pozemek sousedky a narazil postupně do vozu a domu. Pětadvacetiletý majitel, který při události utrpěl zranění, se podrobil dechové zkoušce na alkohol s negativním výsledkem a celým případem se policisté dále zabývají," uvedla nám tisková mluvčí policie.

Foto Hasiči

Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.