Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Auto skončilo na střeše v poli

Při nehodě byli zraněni tři mladí lidé

30. listopadu 2022 15:43 , aktualizace 18:26

Doprava Nehody Záchranáři

     Dnes v půl třetí odpoledne došlo mezi Zručí a Třemošnou k dopravní nehodě, při které osobní vůz vyletěl ze silnice a skončil převrácený v poli několik desítek metrů od silnice.

     K nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření a do péče záchranářů předali tři mladé lidi. "Z místa nehody transportujeme na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň dvě středně těžce poraněné ženy narozené v letech 2000 a 2001 a lehce zraněného muže narozeného v roce 1999. Všichni pacienti jsou momentálně při vědomí," uvedli záchranáři.

      Silnice mezi Zručí a Třemošnou byla po dobu zásahu uzavřena, okolnosti nehody nyní na místě šetří policisté. Jejich vyjádření doplníme hned jak bude k dispozici.

Aktualizace:

     "Dvaadvacetiletý řidič s vozem Opel Corsa nepřizpůsobil rychlost jízdy, vyjel s vozidlem mimo komunikaci, kde v poli havaroval. Dechovou zkoušku měl negativní a dopravní nehodu evidují policisté dopravního inspektorátu Plzeň - venkov," popsala tisková mluvčí policie.


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!