Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Auto srazilo malou holčičku

Sedmiletá pacientka byla transportována na Emergency

25. února 2021 13:16 , aktualizace 13:25

Nehody Záchranáři

     Dnes krátce po poledni došlo v Revoluční ulici v Plzni na křižovatce se Sokolskou ulicí k dopravní nehodě, při které osobní vůz Volkswagen srazil malou holčičku.
     Podle prvotních informací z místa jel řidič směrem od Rokycanské třídy, když z levé strany silnice z rohu chodníku vyběhly dvě malé děti, které tam do té doby stály s maminkou. Řidič již nestačil zabránit střetu a vůz asi sedmileté děvčátko srazil a odhodil na zem.
     Na místo ihned vyjely všechny záchranné složky. Záchranáři si do péče převzali malou pacientku, hasiči zajistili místo události a pro zmírnění psychologického dopadu situace zraněné dívence věnovali plyšového dráčka, kterého s sebou pro podobné případy vozí.
     "Po nezbytném ošetření bylo dítě převezeno na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň," uvedli k případu záchranáři.
     Policisté na místě vyloučili požití alkoholu u řidiče provedenou dechovou zkouškou a nyní šetří veškeré okolnosti střetu. Místo nehody je s opatrností průjezdné.


 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!