Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Auto vyletělo ze silnice a narazilo do stromu

Na místě zasahují všechny záchranné složky, při havárii byl zraněn řidič i mladistvá dívka

1. září 2021 15:49 , aktualizace 16:05

Hasiči Nehody Záchranáři

     Dnes před třetí hodinou odpoledne došlo na silnici mezi Chrástem a Sedleckem k havárii osobního vozu Škoda, který vyletěl ze silnice a narazil do stromů. Protože z místa bylo hlášeno zranění dvou lidí, k nehodě vyjely všechny záchranné složky.
     Hasiči ihned po příjezdu zahájili vyprošťovací práce. "Jednu osobu jsme vyprošťovali pomocí páteřní desky," uvedl tiskový mluvčí hasičů s tím, že hasiči samozřejmě zajistili místo události a zajistili protipožární opatření.
     Zraněného řidiče i jeho sedmnáctiletou spolujezdkyni si poté do péče převzali záchranáři. "Z místa nehody se středně těžkými zraněními transportujeme muže narozeného v roce 1992 a osobu mladší osmnácti let na urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň," uvedli nám záchranáři. 
     Přesnou příčinu a okolnosti havárie ještě šetří policisté. Mluvčí policie nám zatím uvedla, že řidič narozený v roce 1992 jel od Sedlecka na Smedčice a dle všeho v levotočivé zatáčce nezvládl řízení. Test na alkohol měl negativní.

Foto HZS

 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.