Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Auto vyletělo ze silnice

K vyzvednutí vozu museli hasiči povolat vyprošťovací speciál

1. listopadu 2021 09:58 , aktualizace 19:41

Hasiči Nehody Záchranáři

     Dnes před sedmou hodinou ráno došlo za Manětínem ve směru na Nečtiny k havárii osobního vozu, který v zatáčce vyjel ze silnice a zřítil se z několikametrového prudkého srázu. Po pádu zůstal vůz ležet na boku na břehu potoka.
     K havárii vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo události i protipožární opatření a záchranáři si do péče převzali zraněného řidiče. Ukázalo se, že měl řidič obrovské štěstí. "Muž narozený v roce 1961 utrpěl lehká zranění a vzhledem k mechanizmu nehody mu byl doporučen transport na vyšetření, s tím ale muž nesouhlasil, proto byl ponechán na místě," popsala tisková mluvčí záchranářů.
     O vyproštění vozu se nyní musí postarat hasiči. "Vzhledem k náročnosti vyproštění míří na místo vyprošťovací speciál ze stanice Plzeň Košutka," uvedl tiskový mluvčí hasičů.
     Jak k nehodě došlo popsala tisková mluvčí policie: "Řidič osobního vozu Seat narozený v roce 1961 při průjezdu levotočivou zatáčkou nepřizpůsobil rychlost jízdy a vyjel mimo komunikaci. Provedená dechová zkouška na alkohol byla s negativním výsledkem." 

Foto HZS

 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!