Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Auto řízené těhotnou řidičkou vyletělo ze silnice a převrátilo se

Záchranáři do nemocnice transportují mladou těhotnou ženu

7. prosince 2022 11:20 , aktualizace 11:21

Nehody Záchranáři

     Dnes krátce po deváté hodině dopoledne došlo na křižovatce mezi Borem, Skviřínem a Boječnicemi na Tachovsku k dopravní nehodě, při které osobní vůz vyletěl z vozovky, narazil do pole, odrazil se, přetočil se přes střechu a dopadl o několik metrů dále.

     K dopravní nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo události a řidičce poskytl předlékařskou péči zdravotník dobrovolné jednotky hasičů z Boru.
     Ženu si poté do péče převzali záchranáři a vzhledem k tomu, že je v jiném stavu, ji transportovali k ošetření na Akutní příjem Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín. Dle mluvčí záchranné služby žena naštěstí utrpěla jen lehčí zranění.

     "Řidička narozená v roce 1996 jela s voze Škoda Fabia od Skviřína na Bor, když v levotočivé zatáčce dostala smyk a vyjela ze silnice, kde se převrátil. Policisté u řidičky vyloučili požití alkoholu dechovou zkouškou a nehodou se dále zabývají," uvedla mluvčí policie. 

Foto HZS

Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.