Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Auto zůstalo viset na svodidlech

Policie šetří dopravní nehodu zatím neznámého řidiče

pondělí 22. ledna 14:26 , aktualizace 14:48

Hasiči Nehody Policie Záchranáři


     Včera kolem půl šesté ráno vyjížděly všechny záchranné složky na hlavní tak z Plzně do Nepomuku, kde byla u Měcholup nahlášena dopravní nehoda osobního vozu.

     Na místě byl nalezen vůz Seat doslova visící na svodidlech a zraněný muž, který tvrdil, že ve voze cestoval jako spolujezdec, a že řidič z místa odešel.

     Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření, zatímco zraněného si do péče převzali záchranáři. "Muže narozeného v roce 1991 jsme transportovali s lehkým zraněním na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň," uvedli nám záchranáři.

     Okolnosti nehody a kdo vlastně vůz řídil nyní musí zjistit policisté. "Zatím nezjištěný řidič jel s vozidlem Seat po silnici I/20 ve směru na Nepomuk, z dosud neobjasněných příčin přejel do protisměru a následně do silničního příkopu, kde narazil do dřevin a svodidel. Veškerými okolnostmi a přesnou příčinou dopravní nehody se zabývají policisté z územního odboru Plzeň venkov," sdělila nám mluvčí policie.

BYTOVÝ DŮM SLOVANSKÁ

POHODLNÉ BYDLENÍ V CENTRU PLZNĚ – Výborná lokalita ve všech ohledech Projekt výstavby bytového domu na Slovanské v Plzni zúročuje výhody malé vzdálenosti do městského centra a zázemí městské čtvrti Slovany.